Закрити чи ні???
|
|
Vlad-seon | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 15:24 | Сообщение # 1 |
May the force be with you
« 5 »
Статус: Offline
Баланс рахунку
| Закривати портал чи ні???Часу у мене нажаль не має..ніхто іншй не хоче допомогти...тільки один Макс намагається щось придумувати або підтримувати але взагаліто треба тільки допомога бо наснаги у мене немає..займаюсь іншим а до цього якось руки не доходять...хоча на сайті уже проведена колосальна робота....є велика кількість файлів по Зоряним Війнам, та всяких інших скриптів таких як міні профіль, гроші та інші.....може замість того щоб викидати цей труд , може хтось захоче купити портал???якщо що то пишіть суму... віддам за 50 грн...бо мені по барабану ...якщо навіть і ніхто не згоче я жаліти не буду а от лишні 50 ніколи не завадять....ото ж пишіть що ви думаєте???
|
|
| |
Blade | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 19:09 | Сообщение # 2 |
Бездомний
« 3 »
Баланс рахунку
| Та просто народу немає
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 20:03 | Сообщение # 3 |
« 5 »
Баланс рахунку
| ото ж бо!треба людей звідкись брати!треба запрошувати бо я у відчаї((нічого перспективного без людей на цьому я порталі не бачу(
|
|
| |
Winz | Дата: Середа, 11.02.2009, 00:02 | Сообщение # 4 |
Бездомний
« 2 »
Баланс рахунку
| Сначало доведите до ума форум,Империей вообще никто не занимался...потом уж что-то придумайте,я незнаю,может у кого-то есть знакомій админ с какого-то сайта,розместили в рекламу и тд...
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Середа, 11.02.2009, 15:02 | Сообщение # 5 |
« 5 »
Баланс рахунку
| ну а я ж про шо говорю!імперія????треба люди щоб хтось займався!
|
|
| |
Winz | Дата: Середа, 11.02.2009, 17:54 | Сообщение # 6 |
Бездомний
« 2 »
Баланс рахунку
| Ну тот же Макс как ты говоришь,что не может этим занятся ? Роботы то немного,людей пока что нет,можно и потратить пару часов своего времени и доделать Империю...
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Середа, 11.02.2009, 18:49 | Сообщение # 7 |
« 5 »
Баланс рахунку
| так але він займається реп....хоча можливо хай попробує шось в імперії натворити!я думаю приток людей буде тоді коли ми зареєструємо сюди декілька нових кланів такіх як Стар-Лайт та інші!Мені б дуже хотілось би щоб Blade, зареєстрував тут свій клан!Тоді б була б рольова гра!Але давайте скажемо стоп і повернемось назад!А у нас є все для рольвої гри???Сервер!!!От що нам тільки портібно!!!Коли у нас буде сервер то вважай що всі сприятливі умови для кланів та рольової гри уже створені!!!!!!Доречі а ти сам не хочиш зайнятись імперією???Або може ти хочеш свій клан???Перші 2 клани роздаю безкоштовно мається наувазі що Блейду і ще комусь я за без коштовно віддам місце на порталі а не як тут Плата! Отож вирішуй і ти Блейд також бо мені дуже потрібно якийсь рух на порталі бачити!!!
|
|
| |
Elune | Дата: Четвер, 12.02.2009, 07:15 | Сообщение # 8 |
Бездомний
« 2 »
Баланс рахунку
| Імперія вважай вже готова Давай тіки модерку. Хмммм. непомітив, що вінз вже занявся. Щасти йому
Сообщение отредактировал Elune - Четвер, 12.02.2009, 07:19 |
|
| |
Vlad-seon | Дата: Четвер, 12.02.2009, 13:43 | Сообщение # 9 |
« 5 »
Баланс рахунку
| )
|
|
| |
Elune | Дата: Четвер, 12.02.2009, 21:32 | Сообщение # 10 |
Бездомний
« 2 »
Баланс рахунку
| Короче, портал лишаєш. Людей знайдемо, треба тільки терпіння. Скажи що саме, я швиденько(сьогодні-завтра) дороблю в республіці. Далі залишу її. Ти кажеш, що Блейду і ще комусь на халяву даси створити клан на твоєму порталі. В мене виникло питання, а що зробив Блейд? Вінз. Якщо не маєш ідей відносно Імперії, пиши в ПМ, щось придумаєм разом. Влад, коли почне підтягуватись народ, я був би не проти створити клан у тебе.
|
|
| |
Winz | Дата: Четвер, 12.02.2009, 21:36 | Сообщение # 11 |
Бездомний
« 2 »
Баланс рахунку
| Quote (Elune) Вінз. Якщо не маєш ідей відносно Імперії, пиши в ПМ, щось придумаєм разом. Идеи есть,времени нет...
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Четвер, 12.02.2009, 21:37 | Сообщение # 12 |
« 5 »
Баланс рахунку
| ні ні ні ні ні!!!!!!Ти мене не так зрозумів!Я не кажу що саме Блейду хочу дати місце, а просто якщо у нього є клан то хай сюди приводить....ти також можеш!!!Але думаю треба Реп до ладу привести...там все норм..просто новобранці потрібні!!!
|
|
| |
Blade | Дата: Четвер, 12.02.2009, 22:33 | Сообщение # 13 |
Бездомний
« 3 »
Баланс рахунку
| Та вже клану нема розпався
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Четвер, 12.02.2009, 22:33 | Сообщение # 14 |
« 5 »
Баланс рахунку
| чого???
|
|
| |
Vlad-seon | Дата: Середа, 04.03.2009, 18:39 | Сообщение # 15 |
« 5 »
Баланс рахунку
| І ось знову це питання стає актуальним!!!ОТОЖ ЗАКРИТИ ЧИ НІ????
|
|
| |