Главная

My galaxy.......of Star WarsВівторок, 17.12.2024, 11:26

| RSS
Главная

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Elune, Blade  

Правила республіки
Vlad-seonДата: Субота, 17.01.2009, 08:40 | Сообщение # 1
May the force be with you
« 5 »
Статус: Offline
Баланс рахунку
Основні принципи.

Держава Republic уособлює собою протилежність Empire.
Громадяни Республіки - представники свободи та демократії. Їхні традиції і принципи відповідають світу Зоряних Війн.

Символіка Республіки.

- Республіканцям заборонено використовувати символіку Темної сторони, зокрема скіни Вейдера, Імператора, Дуку, Мола і т.ін.
- Республіканцям заборонено використовувати червоні та фіолетові мечі.
- Кожен Республіканець на форумі зобов'язаний мати аватарку на тему Республіки

Ваш ігровий персонаж.

Ваше ім'я. Ви маєте право грати роль ігрового персонажа і тільки одного. Ваше ім'я, ім'я вашого персонажа у грі Jedi Academy і на форумі повинно бути однаковим. Ім'я повинно бути гарним, літературним.
- Заборонено мати ігрові імена, занадто схожі на інших гравців.
- Заборонено мати в ігрових іменах символи та цифри, дозволено тільки латинські букви, пробіл та дефіс.
- Заборонено мати неприродній розклад регістру букв в імені. Абревіатури також заборонені. Перша буква має бути великою, інші маленькими.
- Заборонено мати неприродні імена, у будь-якому розумінні цього слова: імена, подібні до яких ніколи не зустрічаються ніде у світі та літературі у якості імен розумних істот. (наприклад Ioooo або LLIapa)

Ніхто з гравців не повинен ображатись на іншого гравця за будь-які вчинки його ігрового персонажа.

Звання.

Вступаючи в Республіку, ви отримуєте почесне звання сitizen. Отримувати нові звання Республіканці можуть у боротьбі проти ворогів Республіки, тільки ставши лицарем Джедаєм, або содатом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Найкращий портал розваг

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz